Перевірка якості зерна – як і чим вона проводиться

0
6

Варто розуміти, що якість зерна є ключовим моментом, адже саме від сорту пшениці чи жита буде залежати його подальша доля. А як відбувається ця перевірка? Насправді тут важливо мати спеціалізоване обладнання. Фірма ОЛИС обладнання лабораторії для проведення таких перевірок пропонує. Більше того, саме ця компанія в Україні є найбільшим виробником обладнання для таких закладів.

Для чого і для кого необхідне обладнання

А ще звернувшись за допомогою до цієї компанії, клієнт має можливість придбати не тільки обладнання вітчизняного виробника, але також купити продукцію інших брендів, в тому числі закордонних. Адже ця фірма є офіційним дилером багатьох всесвітньо відомих компаній.

Лабораторне обладнання необхідне не тільки сільгоспвиробникам, але переробникам продукції, а саме хлібоприймальним, зернопереробним і борошномельним підприємствам. Виробникам олії, жиру і комбікормів.

Лабораторне обладнання потрібне і в дослідницьких інститутах сільського господарства, селекційних підприємствах і незалежних лабораторіях.

Фірма пропонує вологоміри зерна, вимірювачі вологості насіння, лабораторні млини зерна, білизномір борошна, аналізатори проб зерна і насіння, преса для виділення клейковини, сита, розсіви, сушильні шафи, діафаноскопія, охолоджувачі і подільники проб зерна та інше обладнання.

Сучасна зернова лабораторія – це приміщення, оснащене всіма необхідними сукупністю контрольно-вимірювальних пристроїв для визначення найрізноманітніших параметрів. Ваги і вологоміри, пристрої для аналізу клейковини, відмивання і віджимання, Діафаноскопія і Мілітесламетри, білизномір і млини, преси, роздільники, сушильні шафи та інші агрегати.

Як проходить оцінка якості зерна

Ні для кого не секрет, що чим якісніше зерно, тим легше і з меншими витратами воно зберігається, і, відповідно, більше можливостей отримати з нього доброякісних продуктів.Важним кроком на шляху до поліпшення якості продукції є повсюдне відстеження показників зерна на всіх етапах його переробки .

Оцінка якості зерна та продуктів його переробки грає величезну роль в сільськогосподарському виробництві.

Як відомо, зернове господарство є основою рослинництва, служить сировиною для отримання безлічі продуктів харчування, є необхідним для успішного розвитку тваринництва, птахівництва і безлічі інших галузей. Ні для кого не секрет, що чим якісніше зерно, тим легше і з меншими витратами воно зберігається, і, відповідно, більше можливостей отримати з нього доброякісних продуктів.

Залишити коментар

twenty − four =