Духовi шафи Electrolux – професійні технології у вас на кухні

0
31

Духові шафи – категорія кухонної побутової техніки, до котрої споживачі висувають особливі вимоги. Адже саме від якості і технологічності духовки залежить, яким буде результат. Духовi шафи шведського концерну Electrolux – це симбіоз інноваційних технологій та прогресивних інженерних ідей для удосконалення ваших кулінарних практик. Готові алгоритми приготування, функція випікання з парою, низькотемпературний режим приготування, сенсори та датчики, які завжди точно вимірюють температуру як всередині страви, так і у самій духовці – усе це допоможе розширити горизонти смаків та кулінарної майстерності.

Функція пари для бездоганної випічки

Духові шафи із функцією пари перевернуть ваше уявлення про ідеальну випічку. Поєднавши традиційну теплову обробку із парою, ви зможете приготувати м’ясні страви так, як їх готують у кращих ресторанах із категорії Мішлен. Результат: м’ясо, ніжне та соковите всередині та із хрумкою скоринкою ззовні.

Пара у поєднанні із тепловою обробкою створює в духовці ідеальний мікроклімат: оптимальний рівень вологи допомагає тісту піднятися та набути необхідної пористої текстури у перші 15 хвилин випікання, після чого гаряче сухе повітря допомагає створити ідеальну хрумку скоринку. Експериментуйте з текстурами, інгредієнтами та формами без ризику зіпсувати страву.

Модельний ряд парових духових шаф бренду представлений також моделями з можливістю налаштування інтенсивності подачі пари. Наприклад, духовки CombiSteamPro дають змогу збільшити чи зменшити вологість залежно від страви. 100% пара перетворює духовку на пароварку – ідеальний варіант для приготування овочів al dente, морепродуктів та рису. 50% пара підійде для розігрівання вже готових страв чи приготування ніжних омлетів, а 25% – для запікання м’яса та хліба із рум’яною скоринкою.

Рівномірне запікання на всіх рівнях духової шафи

Оптимізуйте процес приготування за усіма параметрами. Заощаджуйте час та електроенергію, випікаючи кілька страв одночасно. Збільшений вентилятор UltraFanPlus, яким оснащено духові шафи «Електролюкс», гарантують рівномірне розподілення потоків гарячого повітря у кожному куточку камери, тому страви на всіх рівнях приготуються однаково добре.

Ще один інструмент, котрий допоможе досягти ідеальних кулінарних результатів – спеціальний термосенсор. Пристрій йде у комплекті практично з усіма моделями духових шаф і має вигляд датчика-голки. Як він працює:

  • сенсор необхідно встановити таким чином, аби кінчик голки опинився у центрі страви (наприклад, цілого шматка м’ясної вирізки)
  • встановити окремо температуру духовки і температуру термосенсора
  • у процесі приготування термосенсор визначає температуру всередині страви, і, щойно вона досягне встановленої позначки, датчик видасть звуковий сигнал та автоматично вимкне духовку (у базових моделях – лише звуковий сигнал без автоматичного вимкнення)

Просто використовувати, легко чистити

За духовими шафами «Електролюкс» легко доглядати. Окрім дверцят, які можна зняти одним рухом та помити у посудомийній машині, виробник пропонує також кілька технологій очистки. Від найбільш простих – очищення парою до таких інноваційних, як каталіз та піроліз.

Піроліз – єдина у світі технологія цілковитого самоочищення при температурі 480°С. Під дією екстремально високих температур усі забруднення та жир перетворюються на золу, яку після завершення циклу очищення легко прибрати звичайною кухонною серветкою.

Залишити коментар

1 × two =